theater

Tweedejaars studenten van de Academie voor Theater (Fontys Hogescholen voor de Kunsten) te Tilburg geven de theaterlessen met veel enthousiasme aan leerlingen van het Eckartcollege, het Nuenens College en het Novalis College.

Vervolgens wordt er een voorstelling gemaakt die in de theaterweek te zien is. De repetities zijn in het brugklasgebouw op het Eckartcollege te Eindhoven.

Schrijf je nu in voor de nieuwe theaterlessen:
Aanmelden kan t/m woensdag 28-09 door onderstaand formulier (dit kan ook een foto van het ingevulde formulier zijn) te sturen naar t.vanerp@eckartcollege.nl.
Inschrijfformulier theaterlessen 2022-2023.

Lees meer over de lessen en de tijden:

Leerlingen van het Nuenens College, het Novalis College, het Eckartcollege en de tweedejaars studenten van de Academie voor Theater hebben weer een prachtige theaterweek laten zien. De voorstellingen werden via een livestream getoond. Hieronder de groepjes die meededen.

THEATER PROMO 2021-2022