Eckademy

Meedraaien
Heb je een havo/vwo- of vwo-advies en wil je graag eens écht meedraaien op het Eckart? Met een uniek kennismakingsproject bieden we je die kans. Zorg ervoor dat je toestemming krijgt van de basisschool en meld je snel aan voor één van de projecten!

Wat gaan we doen?
Bij Eckademy werk je zes weken lang, één ochtend in de week, in een team aan een uitdagend project. Aan het eind van die periode organiseren we een presentatiemarkt, zodat je alles wat je hebt gemaakt kunt laten zien aan je gasten.

Er zijn twee projecten waar je uit kunt kiezen. Hieronder lees je daar meer over.

Waterbestendig bouwen voor de toekomst

Op maandag 31 okt, 7, 14, 21 en 28 november en op 12 december 2022 werk je op het Eckart aan het project. Je bent dan van 8.30 uur tot 9:45 uur op school.

Op woensdag 14 december 2022 wordt de presentatiemarkt gehouden tussen 15.15 en 16.30u.

Dit project is vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.

——————————————————-

De klanken van een nieuw land

Jullie hebben als team avonturiers een nieuw land ontdekt! Na een verkenningstocht op het eiland blijkt het onbewoond te zijn. Samen gaan jullie ervoor zorgen dat je kunt leven op het eiland. De teamleider van de expeditie, Johannes Cornelis van Hollandia, is thuisgebleven en is zeer benieuwd naar jullie ontdekking. Hij komt binnenkort met een team naar het eiland om te kijken hoe het land eruitziet, welke taal er gesproken wordt, wat het volkslied is en hoe de vlag of hét souvenir eruitziet. Jij gaat het land, de taal, het volkslied en een vlag of souvenir ontwerpen.

Op maandag 16, 23 en 30 januari en op 6, 13 en 27 februari 2023 werk je op het Eckart aan het project. Je bent dan van 8.30 uur tot 9:45 uur op school.

Op woensdag 1 maart 2023 wordt de presentatiemarkt gehouden tussen 15.15 – 16.30u.

Dit project is vol. Inschrijven is niet meer mogelijk.