Aanmelden voor klas 2 en hoger
Op 24 en 25 mei zijn de aanmeldingen voor klas 2 en hoger. Helaas zijn sommige jaarlagen al vol. Daar kun je je dus niet meer voor aanmelden. Dit geldt voor mavo/havo 2, vwo 2, vwo 3, vwo 4 en vwo 6; voor havo 3 en voor mavo 4. Voor mavo 3, havo 4, havo 5 en vwo 5 hangt het af van je profielkeuze of er nog plaats is.

Er zijn twee verschillende routes voor het aanmelden.

Route 1
Zit je op een school die binnen het samenwerkingsverband Eindhoven valt? Volg dan de volgende stappen.
- Meld bij de administratie van je huidige school dat je over wilt stappen naar het Eckartcollege. De administratie van je huidige school zorgt voor het ‘papierwerk’. Ook krijg je een inlogcode om in te loggen bij LDOS, het systeem voor de aanmelding binnen het samenwerkingsverband Eindhoven.
- Maak op 24 of 25 mei de aanmelding via LDOS verder in orde. Je kiest in het systeem voor het Eckartcollege. Wij zien vervolgens je aanmelding in LDOS.

Route 2
Zit je op een school buiten het samenwerkingsverband Eindhoven? Stuur dan op 24 of 25 mei een e-mail naar info@eckartcollege.nl. Vermeld in deze e-mail in ieder geval alvast het volgende:
- Voor welke afdeling en leerjaar je je aanmeldt
- Op welke school je nu zit
- Je naam, adres en woonplaats

Na ontvangst van je aanmelding, zullen wij je een aanmeldformulier toesturen en ontvang je een uitnodiging voor een oriënterend gesprek. Nadat we alle gegevens van je huidige school hebben ontvangen, zullen we je aanmelding in behandeling nemen en hoor je zo snel mogelijk of je bent toegelaten op het Eckartcollege.


Bij vragen kun je een e-mail sturen naar info@eckartcollege.nl of telefonisch contact opnemen met onze school.