Website mijneindexamen.nl

Voor alle eindexamenkandidaten. Lees hier verder...

Publieksprijs voor Technasium Eckartcollege

Lees hier verder...

Eckart in Concert

Eckart in Concert in de Effenaar: woensdag 23 april en donderdag 24 april. Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Kaartverkoop: 5 Euro per kaart, vanaf woensdag 9 april tijdens de EERSTE pauze bij de kassa voor de receptie. Reserveren: 040-2972222. Op de dag van het concert kun je ook kaartjes kopen aan de kassa van de Effenaar. Klik hier voor het programma van 23 april, en hier voor het programma van 24 april.

Uitslag wiskundewedstrijd WM2

We hebben drie winnaars! Lees hier verder...

Agenda periode 4

De agenda van periode 4 staat op de site! Klik hier.

Herexamentrainingen Lyceo

LET OP: inschrijven is nog mogelijk, maar hoe langer je wacht hoe kleiner de kans dat je nog mee kunt doen!! Lees hier verder...

Technasium Top Award

We hebben de Technasium Top Award gekregen! Lees hier meer...
Nu op naar de finale! Lees hier meer...

Nieuws van Spectrum Brabant

Op 16 april wordt een lezing gehouden door Peter Vermeulen over Autisme en concepten. Klik hier voor meer informatieof ga naar de site van Spectrum Brabant: www.spectrumbrabant.nl  

Naar 't Eckart

Heb je al besloten of je komend schooljaar naar het Eckartcollege gaat? Of ben je samen met je ouders nog op zoek naar een geschikte school?

Hier vind je informatie over dingen waar je als brugklasleerling mee te maken krijgt als je bij ons op het Eckart komt, zoals de eerste schoolweek, de gezellige werkweek enz.

Hoe dyslectischslimsneljongoud
je ook bent.
Je wordt
groot op
't Eckart.