Informatieavond Bergsport

Voor Havo-4, ouders en deelenemers: 27 november, aanvang 20.00 uur in de collegezaal van het studiehuis.

Inschrijven ouderspreekuur

Vanaf nu is het mogelijk in te schrijven voor het ouderspreekuur van woensdag 3 december aanstaande. Ga voor de handleiding naar: Ouder - Informatie - Ouderspreekuur.

BELANGRIJKE MEDEDELING!!

LET OP: de themamiddag "Van het mondje naar het Kontje" op 10 december begint om 14.00 uur i.p.v. 14.15 uur! De eindtijd van 16.00 uur blijft ongewijzigd.

Themamiddagen

U kunt nog aanmelden voor de themamiddagen Sport en Spel en Beta Challenge (met Mavo advies, nog 9 plaatsen vrij). Het formulier vindt u hier

Workshops voor ouders met pittige pubers

Lees hier verder voor meer informatie...

Brief vechtpartij

Lees hier de brief...

Literaire avond

Met de schrijver Herman Brusselmans donderdagavond 27 november van 20.00-22.00 uur in de aula van de school. Hij zal een voordracht houden, zijn boek signeren en geinterviewd worden. Aanmelden kan via de mail:
literaireavonden@eckartcollege.nl 

Nieuws van Spectrum Brabant

Leaflet lezing Auti-communicatie: klik hier.
Workshops: klik hier
Informatie over de workshops: klik hier

Voor alle informatie over Spectrum Brabant ga naar de site: 
www.spectrumbrabant.nl  

Eindhovense Fakkeltocht 2014

Wordt georganiseerd door de stichting Vredesburo Eindhoven op woensdag 24 december 2014. Thema is: "Vrede, Vrijheid en Verdraagzaamheid": een moment van bezinning en saamhorigheid, waarbij "de ander"  centraal staat. Zie voor meer informatie: www.fakkeltochteindhoven.nl .

| - poster-eckartcollege-web-2015.jpg
Hoe slim, onhandig, mooi, creatief, muzikaal, eigenzinnig, sportief of verlegen je ook bent: je wordt groot op ‘t Eckart. Weet jij al waar je goed in bent? Op het Eckart vind je uit waar je talenten liggen en hoe je deze kunt ontwikkelen. Natuurlijk helpen wij je ook met het ‘leren leren’. En problemen; die lossen we samen op! Naast de lessen zijn er ook gewoon een heleboel leuke dingen te beleven bij ons op school. Word jij ook groot op het Eckart? Volg ons:

twitter-logo.png - Blog_Icon.png

Hoe dyslectischslimsneljongoud
je ook bent.
Je wordt
groot op
't Eckart.