Onderwijsbeurs

Alle leerlingen van Havo-4 moeten op vrijdag 26 september naar de onderwijsbeurs. Dit is een verplichte activiteit. De leerlingen worden na het 4e uur uitgeroosterd. Bij binnenkomst moeten zij zich melden bij een mentor of bij de decaan. Vanaf 14.30 uur kunnen zij zich weer afmelden.

Inschrijven voor Toneel, Theater en Eckart in Concert

Inschrijven kan nog tot 18 september via de formulieren. Deze vind je op Leerling - Activiteiten - Theater / Toneel / Eckart in Concert.

Voorlichtingsavond van Fontys

Van de Fontys Hogeschool geven een aantal mensen op 9 oktober aanstaande voorlichting over Fontys. Dit is bedoeld voor ouders en leerlingen van Havo-4 en Havo-5 en voor ouders en leerlingen van Vwo-5 en Vwo-6. Informatie bij de decaan, de heer C. Peters.

Literaire avond

Met de schrijver Herman Brusselmans donderdagavond 27 november van 20.00-22.00 uur in de aula van de school. Hij zal een voordracht houden, zijn boek signeren en geintervieuwd worden.

Nieuwe versie van Magister

Inmiddels is er overgeschakeld naar een nieuwe versie van Magister: Magister 6. Voor alle informatie lees de bijgevoegde brief.

Keurmerk Begaafdheids Profielschool verlengd!

| - logo-bps.JPG

Ons keurmerk Begaafdheidsprofielschool is verlengd tot 2018!
"We hebben een prachtige school gezien, waar jullie trots op kunnen zijn! Jullie voldoen op alle punten van de gedragscode." 

Publieksprijs voor Technasium Eckartcollege

Lees hier verder...

Nieuws van Spectrum Brabant

Voor alle informatie over Spectrum Brabant ga naar de site: 
www.spectrumbrabant.nl  

Loopbaan4daagse 2014

Lees verder...

| - poster-eckartcollege-web-2015.jpg
Hoe slim, onhandig, mooi, creatief, muzikaal, eigenzinnig, sportief of verlegen je ook bent: je wordt groot op ‘t Eckart. Weet jij al waar je goed in bent? Op het Eckart vind je uit waar je talenten liggen en hoe je deze kunt ontwikkelen. Natuurlijk helpen wij je ook met het ‘leren leren’. En problemen; die lossen we samen op! Naast de lessen zijn er ook gewoon een heleboel leuke dingen te beleven bij ons op school. Word jij ook groot op het Eckart? Volg ons:

twitter-logo.png - Blog_Icon.png

________________________________________________

Voor alle medewerkers van het Eckartcollege:

| - BannerLoopbaanvierdaagse2014.JPG

Hoe dyslectischslimsneljongoud
je ook bent.
Je wordt
groot op
't Eckart.