Website mijneindexamen.nl

Voor alle eindexamenkandidaten. Lees hier verder...

Publieksprijs voor Technasium Eckartcollege

Lees hier verder...

Eckart in Concert

Eckart in Concert in de Effenaar: woensdag 23 april en donderdag 24 april. Aanvang 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Kaartverkoop: 5 Euro per kaart, vanaf woensdag 9 april tijdens de EERSTE pauze bij de kassa voor de receptie. Reserveren: 040-2972222. Op de dag van het concert kun je ook kaartjes kopen aan de kassa van de Effenaar. Klik hier voor het programma van 23 april, en hier voor het programma van 24 april.

Uitslag wiskundewedstrijd WM2

We hebben drie winnaars! Lees hier verder...

Agenda periode 4

De agenda van periode 4 staat op de site! Klik hier.

Herexamentrainingen Lyceo

LET OP: inschrijven is nog mogelijk, maar hoe langer je wacht hoe kleiner de kans dat je nog mee kunt doen!! Lees hier verder...

Technasium Top Award

We hebben de Technasium Top Award gekregen! Lees hier meer...
Nu op naar de finale! Lees hier meer...

Nieuws van Spectrum Brabant

Op 16 april wordt een lezing gehouden door Peter Vermeulen over Autisme en concepten. Klik hier voor meer informatieof ga naar de site van Spectrum Brabant: www.spectrumbrabant.nl  

Hoe slim, onhandig, mooi, creatief, muzikaal, eigenzinnig, sportief of verlegen je ook bent: je wordt groot op ‘t Eckart. Weet jij al waar je goed in bent?

Op het Eckart vind je uit waar je talenten liggen en hoe je deze kunt ontwikkelen. Natuurlijk helpen wij je ook met het ‘leren leren’. En problemen; die lossen we samen op! Naast de lessen zijn er ook gewoon een heleboel leuke dingen te beleven bij ons op school. Word jij ook groot op het Eckart?

Volg ons:

twitter-logo.png- Blog_Icon.png

Hoe dyslectischslimsneljongoud
je ook bent.
Je wordt
groot op
't Eckart.