Wiskundeladderwedstrijd

Het is weer begonnen voor klas 1: de wiskundeladderwedstrijd. Tien weken lang hebben we een tussenstand. Klik hier voor de eerste tussenstand.

Kerst Inzamelingsactie

Klik hier voor alle informatie...

Themamiddagen

U kunt nog aanmelden voor de themamiddagen Sport en Spel en Beta Challenge (met Mavo advies, nog 6 plaatsen vrij). Het formulier vindt u hier

IJssportdag

Klik hier voor het bericht...

Workshops voor ouders met pittige pubers

Lees hier verder voor meer informatie...

Nieuws van Spectrum Brabant

Workshops: klik hier
Informatie over de workshops: klik hier

Voor alle informatie over Spectrum Brabant ga naar de site: 
www.spectrumbrabant.nl  

Eindhovense Fakkeltocht 2014

Wordt georganiseerd door de stichting Vredesburo Eindhoven op woensdag 24 december 2014. Thema is: "Vrede, Vrijheid en Verdraagzaamheid": een moment van bezinning en saamhorigheid, waarbij "de ander"  centraal staat. Zie voor meer informatie: www.fakkeltochteindhoven.nl .

Festival van Talent

Het Eckartcollege is op zaterdag 28 maart 2015 de lokatie voor het Festival van Talent. Er zijn workshops, standjes, diverse activiteiten en ruimte genoeg om lekker met mensen bij te kletsen of nieuwe mensen te leren kennen. Wil je alvast meer informatie kijk dan op: http://festivalvantalent.nl .

| - poster-eckartcollege-web-2015.jpg

Hoe slim, onhandig, mooi, creatief, muzikaal, eigenzinnig, sportief of verlegen je ook bent: je wordt groot op ‘t Eckart. Weet jij al waar je goed in bent? Op het Eckart vind je uit waar je talenten liggen en hoe je deze kunt ontwikkelen. Natuurlijk helpen wij je ook met het ‘leren leren’. En problemen; die lossen we samen op! Naast de lessen zijn er ook gewoon een heleboel leuke dingen te beleven bij ons op school. Word jij ook groot op het Eckart? Volg ons:

twitter-logo.png - Blog_Icon.png

Hoe dyslectischslimsneljongoud
je ook bent.
Je wordt
groot op
't Eckart.